Welke medicijnen kunnen impotentie veroorzaken?

Welke medicijnen kunnen impotentie veroorzaken?

Veel medische voorbereidingen hebben bijwerkingen die uitslag kunnen veroorzaken op de huid, hoofdpijn, misselijkheid, allergische reacties en andere manifestaties. Maar mannen mogen niet vergeten dat er medicijnen zijn die een negatief effect hebben op een erectiele functie, tot zijn complete verdwijning.

Antidepressiva behandelen niet alleen het zenuwstelsel, maar ook ernstige depressieve staten. Het meest voorkomende mechanisme voor de werking van antidepressiva is de bindende en modificatie van Serotonine, die rechtstreeks van invloed is op de erectiele functie, seksnieuws schrijft.Ru.

Medicijnen om de bloeddruk of bètablokkers te verminderen, beïnvloeden de neuronen van de hersenen en veroorzaken een mannelijke impotentie die doorgaat met een afname van de dosis drugs.

Allergiepreparaten kunnen ook de erectiele functie beïnvloeden. Niet veel mannen denken dat seksuele impotentie kan ontstaan ​​vanwege de receptie van antihistaminebedrijven. Dus wetenschappers kennen niet het exacte mechanisme van de invloed van deze medicijnen op potentie.

Veel medicijnen die ons victoriascakecompany.com/7-soorten-vrouwen-waar-je-niet-jaloers-op-hoeft-te/ redden van maagzuur, veroorzaken ook erectiestoornissen. Daarom, voordat hij H2-blokkers drinkt, moeten mannen misschien denken en frisdrank drinken met water uit maagzuur, om jezelf niet te bederven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *